navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Procvjetajte

Toplo - hladno, kiša - sunce: Stiže proljeće, šta obući?

Svi smo već u velikom iščekivanju da proljeće službeno počne. Temperature se iz dana u dan drastično mijenjaju, a pitanje šta obući da nam ne bude hladno, pa ni pretoplo, vrlo često budi nepotrebnu nervozu. 

Objavljeno: 04.03.2024. u 11:03
get url
text

Ali, ima i radosna vijest - napokon se u svakodnevicu vraćaju omiljene kožne jakne i lagani blejzeri s kojima se lako može kreirati mnoštvo kreativnih i slojevitih kombinacija. Uz to, street style scenom su zavladali i klasični baloneri koji će vas pratiti sve do kasne jeseni.

Kada je u pitanju obuća, tople čizme zamijenit ćemo stylish tenisicama i kultnim modelima cipela poput bezvremenskih Mary Jane i mokasinki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Za one koji još uvijek biraju čizme ispred lagane proljetne obuće, tražite modele za toplije dane, poput gležnjača i statement kaubojki koje se jako vole s proljetnim haljinama i jeans jaknama.

Jeans je model hlača koji nas prati iz sezone u sezonu. Ovaj prelazni period će upravo obilježiti kombinacije s jeans hlačama uparene sa šarenim tenama i bluzama u vibrantnim, proljetnim bojama ili pak uz klasične i neutralne tonove.