navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mamac za poglede

Stajling za izborni dan: Prva dama Amerike glasala u Floridi u svilenoj haljini od 4.000 eura

Melania Trump, supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, bila je mamac za poglede na izborni dan u Floridi, a tom prilikom primila je mnoštvo komplimenata za jednostavno, ali iznimno elegantno izdanje.

Objavljeno: 04.11.2020. u 10:44
get url
text

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država iskoristila je svoje pravo, pa se uputila u Morton and Barbara Mandel Recreation Center u Palm Beachu kako bi glasala za svog favorita u predsjedničkoj utrci između vlastitog supruga i aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trumpa i demokratskog kandidata Joea Bidena.

 

Melania se prepustila prekrasnom sunčanom vremenu i ugodnih 25 stepeni Celzijusa u Palm Beachu, pa je za izborni dan odjenula ljetnu svilenu haljinu bez rukava koja je je dopirala do pola lista čija je cijena oko 4.000 eura.

Atraktivna 50-godišnjakinja izabrala je Guccijev model s uzorkom lanaca u boji kože te s plisiranom suknjom koja joj je vizualno stanjila struk i istaknula vitku figuru.

 

Izdanje je podigla nude modelom štikli "So Kate" omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina s vrtoglavom potpeticom od 12 centimetara od oko 1.250 KM, koje vizualno produžuju noge, ali i cijelu figuru.

 

Modnu kombinaciju prva dama zaokružila je elegantnom Hermesovom torbicom u boji kože, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.