navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Savjeti

Složite svoju kombinaciju: Zemljani tonovi idealni su saveznici tokom zimskog perioda

Zimsko okruženje nam donosi nešto jednostavniju paletu boja i manjak šarenila, pa kroz outfite rado zadržavamo zagasite jesenske tonove.

Objavljeno: 01.02.2024. u 17:25
get url
text

Kada kažemo tonovi jeseni, mislimo na zemljane boje poput smeđe, zelene, svih nijansi od oker žute do nježne bež, ali i zagasite crvene i narandžaste. Prednost ovakvih tonova je prije svega to što u njima uvijek možete pronaći nijansu koja se savršeno slaže s vašim tenom, ali ih i međusobno s lakoćom upariti u jedan harmoničan look.

Mogućnosti za kombiniranje su neograničene.

Monohromatski outfit

Možete birati omiljenu boju iz palete zemljanih tonova i u potpunosti se "okupati" jednom njenom nijansom. Ako pak želite unijeti malo dinamike u kombinaciju, birajte više nijansi iste boje.

Zemljani tonovi uz snažan kontrast jačih boja

Klasiku zemljanih tonova poput nježne bež možete uvijek "razbiti" jarkim i upadljivim tonovima poput crvene za dašak energije u danu. Ako želite neutralniju kombinaciju boja, postavite akromatske tonove poput bijele ili crne u kontrast sa zemljanim tonovima i dobit ćete bezvremenski look za svaku priliku.

Igra tekstura i printa

Ne zaboravite u outfit unijeti dinamiku poigravajući se raznim teksturama poput kože i pletenine ili pak odaberite upadljive komade s printom poput karo uzorka ili uvijek šarmantnih prugica.