navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Topli tonovi

Slavne dame već je nose: Ova boja kose dominirat će u narednim mjesecima

Pitate li se - koja je boja kose trenutno najmodernija? Odgovor je - smeđa obasjana svjetlom svijeća, što je zapravo dodavanje svjetlijih pramenova smeđoj kosi, ali ne bilo kakvih.

Objavljeno: 16.02.2023. u 21:33
get url
text

Stilistica kose Jennifer Korab opisuje je kao boju "visokog sjaja, toplih tonova i višedimenzionalnu, a pramenovi se presijavaju kao da se na njima odražava svjetlo svijeća".

- Tako obojena kosa izgleda mekano, njegovano i prirodno, jer su odsjaji na njoj suptilni, nenapadni. Kako to izgleda, već možemo vidjeti na kosama mnogih poznatih žena, "candlelit brunette" izabrale su, primjera radi, manekenke Kaia Gerber i Cara Delevingne ili glumica Ashley Park.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Želite li ovakvu boju, kad dođete u frizerski salon trebali biste tražiti "tamnu bazu s toplim pramenovima koji su svjetliji na krajevima", objasnila je koloristica slavnih Rita Hazan.

Krajnji je cilj postići bogatu, prirodnu smeđu boju sa suptilnim i prirodnim nježnim pramenovima kako bi kosa bila sjajna i izgledala živo, kao u pokretu.

Prema riječima globalne ambasadorice L’Oréal Professionnela i koloristice slavnih Min Kim, smeđa obasjana svijećama boja kose odličan je početak za nekoga ko je tek odlučio početi farbati kosu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)