navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Korisni savjeti

Moda na minusu: Kombinacije koje biramo za najhladnije dane u godini

Iako smo na polovini prvog mjeseca, hladnoća je prvi put ove sezone postala neizbježna, prisiljavajući nas da se zavučemo u toplinu naših domova.

Objavljeno: 16.01.2024. u 16:44
get url
text

No, to ne znači da moramo žrtvovati stil zbog niskih temperatura. Baš suprotno, hladni dani su pravi modni izazov u kreiranju zanimljivih, a toplih outfita. 

Uz slojevite kombinacije i pažljivo odabrane komade, možemo izgledati sjajno i na niskim temperaturama. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adele petty (@adeleptty)

Topli komadi kao baza outfita 

Kvalitetni i udobni komadi ispod vanjskog sloja odjeće ključ su očuvanja topline bez kompromitiranja stila. Možete pronaći hulahopke, potkošulje i čarape koje u vama neće izazivati osjećaj neugodnosti. 

Nova era bunde 

Ne podcjenjujte moć koju sa sobom nosi bunda. Jedna je od najvećih hitova ove sezone, a pronašle su svoje mjesto i u opuštenim, casual kombinacijama. Bunde su postale nezaobilazan modni dodatak koji nam omogućuje da ostanemo topli, a istovremeno izgledamo chic čak i u najopuštenijim izdanjima.

Puffer jakne 

Baš kao što će vas bunda štititi od hladnoće, isti efekat ćete postići s puffer jaknama. Idealna su opcija za one koji teže sportskim stilskim izdanjima. 

Šal i kapa kao zvijezde outfita 

Pri prvoj pomisli na šal i kapu zamislimo dane iz djetinjstva i osjećaj stresa koji ide s njima. No, ovi dodaci mogu biti glavni dio vašeg modnog ansambla. Birajte zabavne komade, oni u boji su odličan način za pobunu protiv minusa. 

Dugi kaputi 

Koliko se često osvrnete za modnom insajdericom koju vidite u gradu, a ona nosi kaput do tla? Sasvim razumljivo. Jednostavno je, dugi kaput je moćan komad koji nosi svaku kombinaciju.