navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vanity Fair Oscar Party

Još jedan uspjeh modnog dvojca iz Sarajeva: Allegra Riggio nosila haljinu Kaftan studija

Prelijepa modna priča sestara Emine Hodžić Adilović i Nermine Hodžić, koje stoje iza branda pod imenom "Kaftan studio", dobila je još jedno priznanje.

Objavljeno: 10.02.2020. u 11:33
get url
text

Naime, na Vanity Fair Oscar Partyju 2020, koji je održan u okviru dodjele najprestižnijih svjetskih filmskih nagrada - Oscar u Hollywoodu, prisustvovali su i glumac Jared Harris sa suprugom Allegrom Riggio, koja je za ovu priliku odjenula kreaciju Kaftan studija.

Duga crna haljina, koju je krasio duboki dekolte, zanosna Allegra iznijela je na najbolji način, a fotografija na kojoj Riggio pozira u ovoj toaleti, zajedno sa suprugom Harrisom, obišla je cijeli svijet.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanity Fair Oscar Party 2020 Jared Harris & Allegra Riggio / Beautiful Allegra wears Kaftan studio design #kaftanstudio #vanityfairoscarparty #TeamHarris #madinbih #sarajevo #love

A post shared by Kaftan Studio (@kaftanstudio) on

Emina i Nermina ovim, još jednim u nizu svojih uspjeha, pohvalile su se na društvenim stranicama.

No, ovo nije prvi put da Allegra nosi kreaciju Kaftan studija. Naime, početkom januara na 77. dodjeli Zlatnog globusa u Los Angelesu ona je crvenim tepihom prošetala u haljini iza koje stoji ovaj uspješni dvojac iz Sarajeva.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue / Kaftan studio design / Jared Harris and Allegra Riggio. #kaftanstudio #vogue #goldenglobes #fashion #MadeInBIH #artmeetsfashion #sarajevo #love

A post shared by Kaftan Studio (@kaftanstudio) on

Harris je tada bio nominiran za nagradu za najboljeg glumca u seriji "Černobil", koja je osvojila nagradu Zlatni Globus za najbolju televizijsku seriju.