navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Obojite zimu

Boja višnje unosi dašak sofisticiranosti čak i najležernijim kombinacijama

Bordo crvena (boja višnje) je raskošna nijansa koja će unijeti dašak topline u zimsko sivilo. Ovo je nijansa koju svi rado prenose iz jeseni u zimski period.

Objavljeno: 04.01.2024. u 11:21
get url
text

Smanjena paleta boja koje nas okružuju tokom zime traži da unesemo malo živosti kroz tonove koje nosimo u svojim kombinacijama. Bilo da preferirate bordo crvenu s toplim ili hladnim podtonom, ona će unijeti dašak sofisticiranosti čak i najležernijim kombinacijama.

Bordo crvena uvijek asocira na čašu vina ili zrele višnje koja bogatim tonom opija vizualne podražaje. Jednako je opojna i u odjevnim kombinacijama jer je savršen spoj misterije (zagasiti ton) i energije (crvena boja).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shikha Prajapati (@everydayforstyling)

Ako je ova nijansa na vrhu vaše liste omiljenih boja, uvijek možete ići s provjerenom varijantom – boja višnje od glave do pete! Kaput, džemper, suknja… sve što imate možete složiti u jedan skladan outfit i unijeti dašak boje u svakodnevicu. Nježna satenska bias suknja bit će idealan kontrast toplom džemperu, a oversized kaput u ovoj nijansi će dati upečatljiv street style look, bez obzira imate li ispod omiljenu trenierku ili večernju haljinu.

Boja vina u kombinaciji s neutralnim tonovima

Nude i sivi tonovi su toliko neutralni da će svaki komad (čak i najmanji modni dodatak) biti zvijezda outfita. Bordo crveni komadi koji dominiraju kombinacijom bit će karakterni i profinjeni, bilo da ih uparite s omiljenim tenama ili potpeticama. Za zimu možete birati odvažne komade poput vunenog kaputa ili upečatljive, voluminozne bunde, a bezvremenski klasik poput blejzera pretvorit ćete u statement look uz unikatnu kožnu suknju.

Osim sive i bež, s misterioznom bojom višnje voli se jednako misteriozan crni ton, dok će dašak bijele unijeti život ovim zagasitim nijansama.

Modni dodatci

Ukoliko osnovne komade poput kaputa, jakne i džempera radije birate u nekim klasičnim tonovima poput crne ili sive, predlažemo da im podarite malo raskoši s modnim detaljima u boji višnje. Šal, kapa ili neodoljiva mašna u kosi, baš kao i crvene hulahopke, u trenu će kombinaciju transformirati iz jednostavne klasike u chic outfit.