navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U kinima ovog ljeta

Zvjezdani glumački par predvodi ekipu zabavne romantične komedije "Povedi me na mjesec"

Objavljeno: 12.04.2024. u 20:03
get url
text
Film "Povedi me na Mjesec" romantična komedija sa Scarlet Johansson i Channingom Tatumom smještena je u 1960-te i donosi na velika platna glamur svemirske utrke, old-school romantiku i vintage modu tog vremena.
Priča počinje kada NASA odluči zaposliti Kelly Jones, britku i provokativnu kreativnu direktoricu, kako bi popravila njihov javni imidž, ali njen pristup otežava posao Coleu Davisu, uštogljenom i praznovjernom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Nakon što misiju ipak uspješno pokrenu, u igru se uključuje i Bijela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju slijetanje na mjesec jer si ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da misija ne uspije…
Reditelj filma je Greg Berlanti. U filmu se pojavljuju i Woody Harrelson kao manipulativni vladin čovjek koji dovodi Kelly u NASA-u te nadgleda cijelu misiju i Ray Romano koji glumi dobronamjernog i simpatičnog savjetnika Coleu Davisu.
Ovaj film koji je neobičan spoj romantične komedije, historijske drame i zabavnog trilera na repertoar kina stiže ovog ljeta.
POVEZANO