navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zabava za cijelu porodicu

Nastavak klasika iz '80-ih: "Istjerivači duhova: Ledena prijetnja" uskoro u kinima

Objavljeno: 09.04.2024. u 14:14
get url
text
Nakon sjajnog prvog vikenda otvaranja u američkim kinima prije tri sedmice na prvom mjestu sa zaradom od 45 miliona dolara i dosadašnjim totalom od gotovo 90 miliona dolara, novi nastavak planetarno popularnog serijala - "Istjerivači duhova: Ledena prijetnja",  i dalje privlači publiku u kina jer spaja originalne istjerivače duhova s novim generacijama, zbog čega je tako zanimljiv za cijelu porodicu.
Gledaoci hvale ugodnu nostalgičnost, sjajne efekte, porodični duh filma i više prostora za originalnu postavku prvog filma iz daleke 1984. godine. Uz aktualne holivudske zvijezde poput Paula Rudda, Pattona Oswalta i Kumala Nanjianija, tu su i legendarne zvijezde '80-ih Bill Murray, Dan Aykroyd i Ernie Hudson, ali i mlađa postavka poznata iz Netflixovih uspješnica Finn Wolfhard i Mckenna Grace.
U bh. kina i bioskope film dolazi i na svim premium formatima, a fanovi "Istjerivača duhova" imat će priliku vidjeti kako su se nova i stara postavka snašla u suočavanju s potpuno novim zloduhom Garrakom – koji prijeti da će zalediti cijeli svijet nakon što je nepažnjom pušten iz svog antičkog zatvora… Trailer filma prikazuje Trevora, Phoebe i Garyja nekoliko godina nakon što su se riješili poltergeista iz prijašnjeg nastavka, ali i uvodi nas i u to šta su stari "Istjerivači duhova" pripremali do sada…
Reditelj nastavka je Gil Kenan koji je na prijašnjem nastavku "Nasljeđe" radio kao scenarista i producent, a u glavnim ulogama vraćaju se Finn Wolfhard i Mckenna Grace.
POVEZANO