open-navfaktor-logo
search
Gradski prijevoz
Bitne informacije za građane iz Centrotransa o prodaji kupona
Prodaja kupona i dopuna elektronskih kartica za sve kategorije putnika počinje sutra, 1. februara, saopćeno je iz Centrotransa. 
31.01.2024. u 17:40
get url
text

- Tim povodom, obavještavamo korisnike svih pretplatnih karata da u periodu od 1. februara do 6. februara mogu izvršiti dopunu elektronskih mjesečnih kartica.

Dopuna elektronskih kartica se vrši prema ustaljenoj proceduri, koja se primjenjivala i prethodnih mjeseci, izuzev mjesečnih karata za učenike osnovnih i srednjih škola te studente.

Važenje mjesečnih karata za ove kategorije putnika se produžava do 30. juna. Mjesečne karte će biti automatski produžene kroz sistem za naredni period.

Napominjemo sve učenike i studente da ukoliko imaju uništenu potvrdu koje treba zamijeniti, novu potvrdu mogu preuzeti kod prijevoznika koji je izdao mjesečnu kartu.

Mjesečne karte za radnike, nezaposlene osobe i penzionere (koji plaćaju dio karte) se izdaju po uobičajenoj proceduri, samo napominjemo da putnici sačuvaju račun o dopuni kartice za mjesec februar, zbog kontrola u vozilima- saopćeno je. 

Zamjenu, kupovinu i dopunu mjesečnog kupona putnici mogu izvršiti na sljedećim prodajnim mjestima: Centroprint kiosci (Ilidža, Stup, Dobrinja, Nedžarići, Novi Grad, Ćumurija, Baščaršija, Ciglane, Vogošća), autobuska stanica Sarajevo i autobuska stanica Ilijaš.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.