open-navfaktor-logo
search
"Nositelji EU vrijednosti"
Mržnja Čovićevih medijskih jurišnika: Reufa Bajrovića nazvali fašistom, Bakirovim Šešeljom, političkim razbojnikom...
Bošnjački radikal i hrvatofob Reuf Bajrović na Face TV ponovio je kako Hrvate treba majorizirati nakon izbora 2022. Ovo je prva rečenica kojom je privatni medijski servis Dragana Čovića HMS počeo tekst o Reufu Bajroviću, bivšem federalnom ministru i analitičaru. 
23.11.2020. u 12:33
get url
text

– Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022. treba mu uzeti Predsjedništvo i Dom naroda - kazao je trbuhozborac bošnjačke politike Reuf Bajrović, pišu Čovićevi medijski jurišnici. 

U samo desetak redova Bajrovića su toliko izvrijeđali i etiketirali, da je riječ "mržnja" prema jednom čovjeku, s kojom su pisali tekst koji prenosimo, nedovoljna da opiše njihovo "psihičko stanje". Tekst o Reufu Bajroviću mogao je izaći iz pera samo, zaista "bolesnih umova". 

- Bajrović koji govori ono što većina bošnjačkih političara misli, redovito dobija udarni prostor u mnogim sarajevskim medijima, kao trbuhozborac bošnjačke hegemonističke politike, kao što ga je nekada ratni huškač Vojislav Šešelj dobijao u beogradskim, u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića. Bajrović je s Hadžifejzovićem pred  TV auditorijem razrađivao planove o tome "šta će sa Srbima" kada završe s Hrvatima i kako napraviti državu u kojoj će vladati "demokratska većina", to jest Bošnjaci jer je po njemu sve drugo aparthid.

Mora se priznati da je Bajrović, s crnom maskom na licu, ostavio izuzetno jak dojam na gledatelje. Doimao se kao razbojnik. Politički razbojnik. Bolesna ništarija i kukavica koja je opsjednuta mišlju o porobljavanju malobrojnih. Jednom riječju fašista par ekselans, kojeg pogrešno predstavljaju kao političkog analitičara - stoji u tekstu "nezavisnog Čovićevog Hrvatskog medijskog servisa", koji etiketiranjem Bajrovića, ali i mnogo drugih prije njega, kao fašistu, "Bakirov Šešelj", ne doprinosi normalizaciji odnosa između Bošnjaka i Hrvata, već naprotiv raspiruje mržnju. 

U nastavaku pogledajte intervju na Face TV i sami prosudite o čemu je to Bajrović govorio, i šta je to što je zasmetalo Čoviću i njegovim jurišnicima.

Napomene radi, kada u pretraživač na YouTube ukucate tražene pojmove kako bi pronašli ovaj intervju na kanalu Face TV, nećete ga pronaći. Čak ni onda kad ukucate puni naslov videa. 

Uz video stoji "Nije javno dostupno". 

Video naslovljen "Hadžifejzović/Bajrović: Zašto nećeš na Bakira?! Sarajevo je pobjednik, mi smo NATO!" možete pogledati jedino ukoliko direktno kliknete na njega ispod ovog teksta. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.