open-navfaktor-logo
search
Isto mjesto i vrijeme
Kontraprotest udruženja veterana u zaštiti Dodika protiv protesta opozicije
Lukač me je udario! Tražim vašu podršku da u četvrtak u 18 sati svi izađemo u park “Mladen Stojanović”.  Ostavka Lukača zbog svih nedjela koje je počinio. Nemam straha, nastavljamo dalje do kraja. Trebamo jedni druge – napisao je Stanivuković
25.12.2019. u 17:02
get url
text

Skup pod nazivom "Za Republiku Srpsku" bit će održan u četvrtak u Banjoj Luci u organizaciji više udruženja veterana Odbrambeno-otadžbinskog rata, saznaje Srna.

Više udruženja veterana Odbrambeno-otadžbinskog rata podnijelo je zahtjev Policijskoj upravi Banja Luka za odoborenje održavanje javnog okupljanja na parkingu kod banjalučkog Parka "Mladen Stojanović".

Mirno okupljanje trebalo bi da bude održano u 18 sati s ciljem podrške legitimno izabranim predstavnicima vlasti Republike Srpske. Sinoć je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik potvrdio da će prisustvovati skupu veterana.

Na istom mjestu i u isto vrijeme protest su najavili zastupnici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković (PDP), Jelena Trivić (PDP) i Nebojša Vukanović (SDS). Oni su banjolučkoj Policijskoj stanici Centar predali zahtjev za održavanje protesta građana, zbog, kako navode, incidenta na posebnoj sjednici  entitetskog parlamenta. 

– Lukač me je udario! Tražim vašu podršku da u četvrtak u 18 sati svi izađemo u park “Mladen Stojanović”.  Ostavka Lukača zbog svih nedjela koje je počinio. Nemam straha, nastavljamo dalje do kraja. Trebamo jedni druge – napisao je Stanivuković nas vom Facebook profilu.

U maju 2016. godine, u Banjoj Luci su također održani protesti i kontraprotesti.  Proteste su organizirali opozicionirani okupljeni oko Saveza za promjene, dok je kontramiting održan u organizaciji vladajuće koalicije na čelu sa SNSD-om.  

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.