open-navfaktor-logo
search
Prečasni i prepošteni
Konaković se napokon oglasio o svojoj diplomi, nije mogao a da ne spomene Sebiju Izetbegović
Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković oglasio se napokon o svojoj diplomi i sadržaju maila koji je prije tri dana stigao na tu temu svim zastupnicima u Skupštini Kantona Sarajevo. 
09.06.2022. u 08:55
get url
text

VEZANI TEKST - Misterija Konakovićeve diplome: Fali li mu ispita u indexu, jesu li neki predmeti upisivani duplo?

Konakovićevu objavu sa društvenih mreža prenosimo u cijelosti. 

- Opet stara tema o mojoj diplomi. Iako su zvanično provjerili inspekcijski nekoliko puta, ispit po ispit, prijavu po prijavu, opet tu laž kako diploma nije validna plasiraju u javnost. Ovog puta samo stranački mediji (Hayat, Stav, Faktor), niko ozbiljan se ne bavi lošim spinovima istrošenih KOS-ovaca, al’ evo ja hoću.

Nakon što sam na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo otvorio pitanje diplome supruge predsjednika SDA, ekspresno je stigao anonimni mail kako sam zapravo ja lažirao diplomu.

Taj "anonimni mail" preuzeli odmah grlati zastupnici/kamikaze, preuzeli stranački botovi i obradili mediji režima. Kako smatram ozbiljnim validnost diploma svih izabranih zvaničnika, imam konkretan prijedlog.

Pozivam suprugu predsjednika SDA, Sebiju Izetbegović, da odemo zajedno na njen i moj fakultet, da u studentskoj službi prođemo kroz njen i moj dosije, da razgovaramo sa profesorima čija imena stoje upisana pored naših ocjena, da provjerimo prijave ispita i sve ostale detalje.

Nemam ništa protiv da nas prate kamere Hayata, novinari i fotografi Stava i Faktora. Možemo usput posjetiti i fakultete direktora OSA-a, provjeriti na isti način i njegove diplome, on ih ima više. Jer neće priča o falsifikovanim diplomama nestati ni prestati, vjerujte mi. Bez obzira na sve laži kojim želite sa te priče da skrenete, napisao je Konaković. 

Svi zastupnici u Skupštini Kantona Sarajevo dobili mail sa naslovom: "Lažna diploma Elmedina Konakovića". U mailu je navedeno niz detalja kojima se navodno dokazuju pojedinosti o "lažnoj diplomi" predsjednika Naroda i pravde i skupštinskog zastupnika Konakovića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.