open-navfaktor-logo
search
Prepirka
Ćudić isprozivala Mešalića, on odgovorio: Imam poruku za damu...
Predsjednik Kluba zastupnika Demokratske fronte u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Mahir Mešalić oglasio se na prozivku državne zastupnice iz Naše stranke Sabine Ćudić.
20.07.2023. u 21:46
get url
text

Ćudić je gostujući na N1 govoreći o Dennisu Gratzu i njegovim kritikama u kojima je kazao da "Naša stranka trpi poniženja da bi ostala na vlasti" spomenula i Mešalića.

- Meni bi bilo daleko ponižavajuće bilo da budem predsjednik stranke, nestanem sa političke scene, a onda se pojaviti u DF-u gdje su vam ljudi poput Mahira Mešalića šefovi kluba i gdje morate slušati instrukcije osoba koje su daleko manje politički obrazovani i talentovani od vas. Ja bih se usudila reći da je to političko poniženje, ali svi imamo različite interpretacije - kazala je Ćudić.

Mešalić je ubrzo reagovao na Twitteru te uputio poruku Ćudić.

- Na N1 su me prozivale do sada dvije osobe, jedna se preziva Karamatić a druga Ćudić. Isti dinar sa dva lica. Napadaju neselektivno kao "Bugojanska skupina Fenix". A imam i poruku za damu kojoj je Forto predsjednik: Zar nije veća sramota prodavati torbe bez plaćanja poreza - pitao je Mešalić. 

Kontaktirali smo zastupnika DF-a te pitali za pojašnjenje njegove poruke Ćudić.

- Zna ona o čemu govorim - odgovorio je kratko Mešalić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.