open-navfaktor-logo
search
Gužva u saobraćaju
Zvjezdan Misimović se požalio na Instagramu: Ostanite kući
Savjetnik Izvršnog odbora FSBiH i bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović proteklih dana je s Emirom Spahićem u misiji koja bi u konačnici trebala rezultirati izborom novog selektora fudbalske reprezentacije naše zemlje.
17.12.2020. u 16:48
get url
text

Pred Misimovićem i Spahićem je ozbiljan i odgovoran posao, pogotovo zbog činjenice da su posljednje kvalifikacije za EURO, a zatim i nastup u Ligi nacija, bile totalni promašaj.

Nekadašnju "desetku" Zmajeva u narednom periodu očekuju hiljade kilometara vožnje i leta koje će morati prevaliti kako bi FSBiH u konačnici imenovao najboljeg moguće nasljednika Dušana Bajevića.

Misimović je danas "naletio" na neočekivane probleme u Sloveniji. Naime, Miske se svojim pratiocima na Instagramu požalio na veliku gužvu pred tunelom Karavanke koji spaja Sloveniju i Austriju.

- Ostanite kod kuće - poručio je Misimović svojim fanovima u objavi na Storyju u kojoj je označio poznati tunel.

U FSBiH neće žuriti sa izborom novog selektora, što znači da 22. decembra, po svemu sudeći, nećemo saznati ko će u martu sljedeće godine sa Zmajevima trebao početi kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, što bi moglo značiti da je pred Misimovićem još mnogo kilometara u narednom periodu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.