open-navfaktor-logo
search
Manjak hrabrosti
Zvijezda UFC-a ne boji se kročiti u Octagon, no strahuje od testiranja na koronavirus
Za UFC borce uglavnom kažu da su beskompromisni i hrabri, no čini se da imaju problem s iskazivanjem hrabrosti kod stvari koje su tako obične.
14.05.2020. u 09:14
get url
text

Potvrdio je to i Marlon Vera koji je imao problema prilikom testiranja na koronavirus.

Ovaj 27-godišnji borac (15-5-1, 9-4 UFC) jučer je stigao u hotel gdje će boraviti do svog nastupa u subotu, kad će otvoriti glavni program Fight Night 172 priredbe borbom protiv Songa Yadonga.

Kao i svi na dolasku, morao je biti testiran na COVID-19, koji uključuje vađenje brisa i to kroz nos. Već smo ranije vidjeli da osjećaj nije ugodan, ali ekvadorski borac je imao posebnih problema.

Vera je na prva dva pokušaja loše reagovao već na samom početku uzimanja brisa, pokazavši kako bi mogao biti veliki problem za doktoricu koja mora uzeti uzorak. Nakon ta dva puta pitala ga je želi li se on uopće boriti, na što je kroz osmijeh odgovorio kako više nije siguran.

Ipak, nakon toga je dozvolio doktorici da mu u nos stavi poprilično dugačak štapić, a grimasama na licu je pokazao kako mu nije svejedno. Ipak, izdržao je do kraja i ako s testom njega i njegovog protivnika bude sve uredu, u subotu će se boriti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.