open-navfaktor-logo
search
PLBiH
Zvijezda pokradena i u Tuzli: Kako je moguće da ovo nije crveni karton?
Čuvar mreže tuzlanskog kluba napustio je golmanski prostor i kao posljednji igrač odbrane sa dvije noge srušio kapitena gostiju Slavena Stjepanovića
07.10.2019. u 14:41
get url
text

Zvijezda 09 nastavila je seriju loših rezultata.  Tim iz Etnosela Stanišići u subotu je poražen na gostovanju kod Tuzla Cityja sa 3:0 i tako ostao jedina ekipa koja ne zna za pobjedu nakon 12 odigranih kola u Premijer ligi BiH.

Možda je Zvijezda na Tušnju mogla i izbjeći poraz, da je sudija Mateo Musa u 4. minuti kod rezultata 0:0 isključio golmana domaćih Azira Muminovića.

Čuvar mreže tuzlanskog kluba napustio je golmanski prostor i kao posljednji igrač odbrane sa dvije noge srušio kapitena gostiju Slavena Stjepanovića.

Sudija Mateo Musa za ovaj start pokazao je Muminoviću samo žuti karton, a zbog prigovora su javnu opomenu kod gostiju zaradili Tojčić i Đelmić.

Tuzla City je otpor zvijezde slomio u drugom poluvremenu. Za 1:0 pogodio je Ramić u 53. minuti, na 2:0 povisio je Stanišić autogolom u 60. minuti, a konačan ishod postavio je Burić u 72. minuti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.