open-navfaktor-logo
search
KSW
"Zvijer" sa Otoka "prijeti" našem Erki Junu: U kavezu ne možeš imati prijatelja
Erko Jun je još jedan sjajan borac i moj jako dobar prijatelj, ali... 
09.12.2019. u 19:09
get url
text

KSW bi naredne godine mogao postati jači za još jednu zvijezdu.

Britanska body building "zvijer" Martyn Ford, trebao bi debitovati u ovoj promociji.

Gorostas, koji teži 150 kilograma najavio je to u razgovoru za MMApl, a govorio je i o potencijalnim protivnicima, prije svega Mariuszu Pudzianowskom i Erki Junu (Ermin Junuzović).

- Moja borba će svakako doći iduće godine. Bio je plan da to bude ove, no imao sam previše snimanja. Sretan sam što je ekipa iz KSW-a imala puno razumijevanja prema mojim obavezama i što su podržali sve moje projekte. No, iduće godine napokon dolazi i taj moj debi. Protivnika još ne znam, ali termin će vjerojatno biti u oktobru - rekao je Ford.

Objasnio je da bi Mariusz Pudzianowski bio dobar protivnik za prvu borbu. Objasnio je kako ga jako respektuje, a svjestan je da je to borba koju bi fanovi u budućnosti htjeli vidjeti. Na pomen našeg Erke Juna bio puno otvoreniji.

- Erko Jun je još jedan sjajan borac i moj jako dobar prijatelj. No, problem u ovom poslu je što se svi poznajemo i u kavezu ne možeš imati prijatelja. Otvoren sam za razne opcije, bit će zanimljivo vidjeti što će Martin odlučiti - objasnio je Ford.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.