open-navfaktor-logo
search
Snimljen u zoološkom
Zvaničnici američkog grada traže pomoć u identifikaciji misterioznog stvorenja
Zvaničnici američkog grada Amarillo u Texasu zatražili su pomoć u identifikaciji čudnog i misterioznog stvorenja koje je uhvatila nadzorna kamera lokalnog zoološkog vrta.
09.06.2022. u 20:27
get url
text
Stvorenje snimljeno u zoološkom vrtu

Prema News Channel 10, sigurnosne kamere u zoološkom vrtu su uočile tu figuru kako šeta uokolo unutar ograde u 1:25 ujutro 21. maja.

Osoblje zoološkog vrta uočilo je čudnu sliku kada su pregledavali slike koje su snimile njihove sigurnosne kamere i apsolutno nemaju pojma šta je to stvorenje.

Zapravo, nemaju ni gradske vlasti koje su misteriju iznijele u javnost dijelom u nadi da će se približiti istini, a dijelom kako bi se svi mogli zabaviti nagađajući o čemu se radi, piše Unilad.

Jedan od najpopularnijih prijedloga bio je "osoba u krznenom odijelu", kako su mnogi napisali, iako se postavlja pitanje kako je ušla u zoološki vrt usred noći i šta je tamo radila.

Drugi su sugerirali da bi to moglo biti legendarno američko stvorenje Chupacabra, životinja za koju se kaže da šulja okolo i pije krv drugih životinja noću.

Trenutno, stvorenje se naziva "neidentifikovani Amarillo objekat".

Michael Kashuba, direktor parkova i rekreacije u gradu Amarillo, rekao je za News Channel 10 da bi voljeli čuti povratne informacije od građana o tome šta misle da bi to moglo biti.

- Fotografija je apsolutno stvarna - dodao je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.