Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, u posljednje vrijeme se mnogo promijenio.

Sve više je posvećen porodici i teško ga je vidjeti bez vjerenice Georgine Rodriguez i djece.

Portugalac je ovaj put u Londonu izašao sa svojom djevojkom i osmogodišnjim Cristiano Ronaldo Juniorom, a otočki mediji pišu da je Ronaldo za 15-ak minuta provedenih u elitnom restoranu Scotts na vino potrošio vrtoglavih 27.000 funti (oko 60.000 KM).

Kako kažu izvori iz elitnog restorana, Ronaldo je bio u sjajnom raspoloženju, i htio je u stilu proslaviti rođendan kćerke Alane Martine.

I dok uživa sa Ronaldo će propustiti i narednu utakmicu reprezentacije Portugala, koja će u subotu gostovati kod Italije. Zanimljivo, aktuelni evropski prvak nije favorit protiv Italije.

Prema kladionici MOZZART favorit je domaća reprezentacija. Kvota na pobjedu Italije je 2.35, na remi 3.10, a na pobjedu Portugala nudi se kvota 3.25.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 2.05. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

Inače, Portugal je prvi u grupi 3 Lige A sa šest osvojenih bodova iz dvije utamkice, dok Italija ima četiri boda iz tri meča. Poljska je iz ove grupe već ispala u Ligu B.