open-navfaktor-logo
search
Nastavljene pripreme
Zmajevi trenirali u Butmiru, stigao novopečeni mladoženja
Trećeg dana priprema za utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, A reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su još jedan trening.
29.05.2021. u 20:32
get url
text

Zmajevima se danas priključio i golman Nikola Vasilj koji se prije nekoliko dana oženio, tako da je selektor Ivaylo Petev sa svojim saradnicima mogao da računa na sve pozvane igrače.

- Radi se veoma ozbiljno i pristup koji imaju selektor i njegovi saradnici me zaista oduševio. Pripreme protiču u najboljem redu. Sad imamo priliku da pokažemo šta znamo, a dobra stvar je što i igrači iz Premijer lige dobijaju sve više prostora u reprezentaciji. Naše takmičenje konstantno napreduje i ovi pozivi to potvrđuju. Meni je ovo drugo okupljanje i ponosan sam što sam dio nacionalnog tima. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultate protiv Crne Gore i Danske - rekao je reprezentativac Almedin Ziljkić.

Vezista Dino Beširović očekuje ozbiljan pristup u narednim mečevima.

- Sretan sam što sam ponovo u reprezentaciji. Većini igrača je ovo prvo ili, kao meni, drugo okupljanje. Želimo da se dokažemo i pokažemo da nismo slučajno tu. Svjesni smo da je ovo velika šansa za nas i radimo jako na treninzima. Siguran sam da ćemo tu ozbiljnost prenijeti na teren i idemo na pobjede u ovim utakmicama - kazao je Beširović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.