open-navfaktor-logo
search
Ugodan let
Zmajevi stigli u Atinu: Raspoloženi i odlučni uzeti Grčkoj tri boda
Nakon sat i po leta sletjeli su u glavni grad Grčke gdje ih je dočekalo lijepo vrijeme i ugodnih 25 stepeni
13.10.2019. u 12:52
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je u Atinu gdje će u utorak protiv Grčke odigrati utakmicu osmog kola grupe J kvalifikacija za EURO 2020. godine, javlja reporter Anadolu Agency (AA) iz grčke prijestolnice.

Zmajevi su nakon sat i po leta sletjeli u glavni grad Grčke gdje ih je dočekalo lijepo vrijeme i ugodnih 25 stepeni.

{$galerijaFotografija}

Bh. reprezentativci su nakon sinoćnjeg trijumfa u Zenici protiv Finske u Grčku stigli raspoloženi i odlučni da protiv selekcije te zemlje osvoje tri boda, ključna kako bi zadržali šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Izabranici Roberta Prosinečkog danas će od 18.30 sati po lokalnom vremenu odraditi prvi od dva treninga u kampu Fudbalskog kluba AEK.

Zvanični trening će odraditi sutra na Olimpijskom stadionu Spyros Louis, najvećem grčkom stadionu na kojem će u utorak odigrati meč protiv Grčke s početkom od 20.45 sati. 

Reprezentacija BiH sinoć je u Zenici u sedmom kolu grupe J kvalifikacija za EURO 2020 pobijedila Finsku, rezultatom 4:1, te se vratila u igru za plasman na naredni kontinentalni šampionat.

Poslije sedam odigranih kola Italija je već obezbijedila plasman na naredno Evropsko prvenstvo s maksimalnim 21 bodom. Druga je Finska sa 12. BiH i Armenija su sakupile po 10, Grčka pet, te Lihtenštajn dva boda.

Zmajevi stigli u Atinu - 13.10.2019.
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.