open-navfaktor-logo
search
Petev dočekuje fudbalere
Zmajevi se okupljaju na Ilidži: U Kazahstanu vratiti bodove izgubljene u Zenici
Današnjim okupljanjem na Ilidži počinju pripreme A reprezentacije Bosne i Hercegovine za utakmice sa Kazahstanom i Ukrajinom.
04.10.2021. u 13:47
get url
text

Jedan od prvih igrača koji su jutros pristigli na okupljanje je defanzivac Adnan Kovačević.

- Radujem se još jednom reprezentativnom okupljanju. Nadam se da ćemo svi biti spremni za predstojeće utakmice. Imamo nekih problema i falit će nam nekoliko važnih igrača, ali koga nema, bez njega se mora. Mi koji smo tu ćemo dati svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolje rezultate - kaže Kovačević i nastavlja:

VEZANI TEKST - Novi problemi za Zmajeve: Selektor Petev poslao naknadni poziv
 

- Sad smo fokusirani na prvi meč sa Kazahstanom. Oni su pokazali da su čvrsta ekipa i da imaju kvaliteta. Protiv njih u Zenici nismo ostvarili naš cilj i sigurno da su nam pokvarali planove. Nadam se da u Kazahstanu možemo ostvariti pobjedu i vratiti bodove koje smo izgubili.

Vezista Sanjin Prcić ne krije zadovoljstvo što je ponovo dio reprezentacije:

- Nakon dužeg vremena ponovo sam tu i sretan sam zbog poziva. Nadam se da će sve proći kako treba i da ćemo ostvariti naše ciljeve. Gledao sam utakmice i Kazahstana i Ukrajine, tako da znam šta možemo očekivati protiv njih. Idemo da napravimo što bolje rezultate kako bismo ostali u konkurenciji za drugo mjesto koje vodi u baraž.

{$galerijaFotografija}

U posljednji trenutak dolazak na okupljanje je otkazao Stjepan Lončar, a umjesto njega poziv je upućen Elvisu Sariću, povratniku u reprezentaciju koji je stigao na Iliždu.

Okupljanje Zmajeva
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.