open-navfaktor-logo
search
Reakcije iz Nizozemske
Zmajevi razočarani nakon poraza u Amsterdamu
Fudbalski A reprezentativci Bosne i Hercegovine bili su razočarani nakon poraza od Nizozemske - 3:1.
15.11.2020. u 21:27
get url
text

Potvrđuju to i izjave nakon utakmice u Amsterdamu.

- Bilo je teško igrati protiv ovako dobre ekipe i u prvom poluvremenu se nismo najbolje snašli. U drugom poluvremenu smo konsolidovali redove i odigrali bolje. Postigli smo pogodak i stvorili još nekoliko prilika.

Ostaje žal što smo suviše lako primili golove u prvom poluvremenu i kasnije je bilo teško nadoknaditi zaostatak. Nama mlađim igračima će ipak ova utakmica itekako značiti i nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog i stvoriti ekipu za budućnost - kazao je Siniša Saničanin.

Smail Prevljak postigao je jedini gol za Zmajeve.

- Šteta što smo izgubili utakmicu. Drago mi je što sam postigao gol, ali nam on na kraju nije puno toga donio. Ipak, u drugom poluvremenu smo igrali dobro i šteta što nismo napravili bolji rezultat. Moramo protiv Italije dati sve od sebe pa ćemo vidjeti šta će biti - kazao je Prevljak.

Darko Todorović smatra da je izostala agresivnost u prvih 45 minuta.

- Bila je ovo jako teška utakmica za nas. Nizozemska je odlična ekipa. U prvom poluvremenu smo griješili i previše smo dozvolili protivniku da gradi igru. Trebali smo biti agresivniji, ali u drugom poluvremenu smo taj segment igre popravili. Nisu ni oni imali neka rješenja i to nam je falilo u prvom poluvremenu.

Amer Gojak žali za propuštenim prilikama.

- Razočarani smo rezultatom. Trebamo što prije da zaboravimo ovu utakmicu i okrenemo se susretu sa Italijom. U nekim momentima smo igrali i dobro, ali nismo uspjeli da iskoristimo naše prilike. Protivnik svoje jeste i zasluženo su pobijedili.

Debitant Almedin Ziljkić je rekao:

- Sretan sam što sam debitovao u finišu utakmice. Ekipa je odigrala dobro drugo poluvrijeme i šteta što nismo iskoristili još neke šanse. Nakon ranog gola sve je krenulo u korist Nizozemske. Drago mi je zbog debija, ali mi je žao što nismo ostvarili bolji rezultat.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.