open-navfaktor-logo
search
Priključio se Pjanić
Zmajevi odradili trening, kome je Prosinečki dao zelene markere?
Naša selekcije od danas je kompletna, a pripremama Zmajeva sinoć se priključio i Miralem Pjanić koji je danas prvi put trenirao sa reprezentativnim kolegama
03.06.2019. u 18:50
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odradila četvrti trening u sklopu priprema za mečeve kvalifikacija za EURO 2020 sa Finskom i Italijom.

Naša selekcije od danas je kompletna, a pripremama Zmajeva sinoć se priključio i Miralem Pjanić koji je danas prvi put trenirao sa reprezentativnim kolegama.

{$galerijaFotografija}

Kiša koja danas konstantno pada u glavnom gradu Bosne i Hercegovine travnjake u Trening kampu FK Sarajevo dobro je natopila, što je bio najveći "problem" za trojicu golmana naše selekcije Ibrahima Šehića, Kenana Pirića i Vladana Kovačevića.

I dok su čuvari mreže trenirali pod budnim okom Kenana Hasagića, ostatak ekipe pripremao se za glavni dio treninga, koji su predstavnici medija, za razliku od standardne procedure, danas mogli pratiti 20 minuta.

Još na zagrijavanju selektor Robert Prosinečki sa svojim saradnicima podijelio je markere. Zelene su zadužili Džeko, Šunjić, Bičakčić, Bešić, Lončar, Ćivić, Milošervić, Gojak, Sarić i Višća. Pjanić je dobio narandžasti marker, dok su ostali bh. reprezentativci ostali u standardnoj plavoj opremi.

Zmajevi će sutra trenirati takođe od 18 sati u Butmiru, a do polaska za finski Tampere najbolja bh. selekcija odradit će još dva treninga.

Trening reprezentacije BiH Butmir
1 od 10
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.