open-navfaktor-logo
search
Reprezentacija BiH
Zmajevi od ponedjeljka na Ilidži
Fudbalska reprezentacija BiH će do polaska u Belfast, koji je planiran u 11 sati čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, obaviti tri treninga
30.08.2018. u 17:15
get url
text
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine trenira u Butmiru
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine trenira u Butmiru

Utakmicom protiv Sjeverne Irske, koju A reprezentacija Bosne i Hercegovine igra 8. septembra počinje novo UEFA takmičenje, Liga nacija.

Selektor Zmajeva Robert Prosinečki okupljanje svojih izabranika zakazao je za 3. septembar u ilidžanskom hotelu "Austria & Bosnia".

Već prvog dana okupljanja prema medijskom planu, koji je predstavljen na zvaničnoj internet stranici N/FSBiH, najbolji bh. fudbaleri obavit će i prvi trening. Zmajevi će trenirati od 17 sati u trening kampu FK Sarajevo u Butmiru.

Prvog dana okupljanja mediji će od 12.30 sati moći dobiti izjave selektora i dvojice reprezentativaca u hotelu Austria, dok će u naredna dva dana mediji izjave moći dobiti od 16.15 sati, takođe u hotelu Austrija.

Zmajevi će do polaska u Belfast, koji je planiran u 11 sati čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, obaviti tri treninga, a do utakmice sa Sjevernom Irskom odraditi će još dva treninga.

Susret Sjeverna Irska - Bosna i Hercegovina igra se 8. septembra na stadionu Windsor Park u Belfastu s početkom u 15 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.