open-navfaktor-logo
search
Lista kanala
Zmajevi na TV ekranima: Ko prenosi utakmicu Bosna i Hercegovina - Italija
Sama činjenica da će igrati protiv višestrukog svjetskog i evropskog prvaka, bit će dovoljan motiv Zmajevima, ali i navijačima
12.11.2019. u 14:40
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak od 20.45 sati na stadionu Bilino polju igra pretposljednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

U Zenici će gostovati supermoćna Italija, koja je već osigurala plasman na EURO, no i pored toga imat će motiv da nastavi trijumfalni niz. S druge strane, izabranici selektora Roberta Prosinečkog gotovo su bez šansi da kroz kvalifikacije stignu do druge pozicije u Grupi J.

Ipak, sama činjenica da će igrati protiv višestrukog svjetskog i evropskog prvaka bit će dovoljan motiv Zmajevima, ali i navijačima da na djelu vide neke od najboljih fudbalera današnjice.

Ljubitelji fudbala u BiH, ali i širom svijeta meč sa Bilinog polja moći će pratiti u diretnom TV prijenosu.

Ekskluzivna prava za BiH ima NOVA BH, a ovo je lista kanala koji će prenositi meč sa zeničkog stadiona: beIN Connect MENA, beIN Sports MENA 1 HD, C More Stream Sweden, Cosmeta Sport 1 HD, DAZN Deutsch, Futbol 1 (Ukrajina), MATCH! Futbol 2 HD, OLL TV Player, Polsat SPort Premium 2 HD, Rai 1 HD, S Sport 2 (Turska) HD, S Sport+ (Turska online), Sky Sports *RED button, Sky Sports Premier League HD, Sport 2 (Češka/Slovačka) HD, Sport 2 (Mađarska) HD, Sport 4 (Izrael) HD, Sport TV3 (Portugal) HD, SportKlub 2 (Slovenija), SuperSport 2 (Albanija) HD, SuperSport3 RSA HD, SuperSport MaXimo 1 RSA, TV2sumo, ViaPlay (Finska) HD, Viasat Jalkapallo Finland HD.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.