Kako pišu hrvatski mediji za usluge desnog beka zainteresovani su Hajduk i Osijek.

Odlaskom Josipa Juranovića u varšavsku Legiju (400.000 eura), u ekipi Hajduka otvorila se pozicija uz desnu aut liniju.

- Splićani su u potrazi za njegovom zamjenom, a čini se kako je ona detektovana u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi - pišu mediji u Hrvatskoj.

Kako prenose Sportske novosti, Bili žele dovesti Cipetića, koji je prošle sezone u 18 nastupa (odigrana samo 22 kola zbog korone) skupio sedam asistencija. Riječ je o djetetu Hajduka koji je iz omladinskog pogona prije šest i po godina sa Poljuda preselio u španski Alicante. Na Pirenejskom poluotoku zaigrao je još za Torrevieju, Elche Ilicitano te Vitoriju, a prošlog ljeta je odlučio karijeru oživjeti u Bosni i Hercegovini.

- Nakon odličnih predstava brzo su ga vrbovali da "riješi" i pasoš, te bi uskoro mogao zaigrati za BiH, a sa napunjenih 25 godina ovog bi ljeta lako mogao završiti u Hajduku - pišu tamošnji mediji, a igrač je za SN izjavio kako mu je "kao i svakom Dalmatincu san zaigrati za Hajduk", ali prema svemu sudeći moglo bi se nešto pitati i Osijek.

Navodno, i "ponos s Drave" želi dovesti Cipetića, ali kao zamjenu za nedavno trajno angažovanog Igora Silvu, najboljeg desnog beka (uz Karačića) u Prvoj HNL minule sezone. U prilog toj tezi ide i uspješna saradnja Osječana sa Širokobriježanima jer u u njihovom dresu igraju dva igrača Osijeka, Stjepan Radeljić i Ivan Ikić, a ne treba zaboraviti i da je glavni strijelac Slavonaca, Mirko Marić - Širokobriježanin.

Cipetićeva cijena prema Transfermarktu iznosi 450.000 eura.