open-navfaktor-logo
search
Prijelazni rok
Zmaj napušta Široki Brijeg, za Cipetića se bore dva kluba
Branimir Cipetić, prvotimac Širokog Brijega, koji je dobio poziv selektora Duška Bajevića za baraž protiv Sjeverne Irske, mogao bi napustiti Pecaru.
04.08.2020. u 09:20
get url
text

Kako pišu hrvatski mediji za usluge desnog beka zainteresovani su Hajduk i Osijek.

Odlaskom Josipa Juranovića u varšavsku Legiju (400.000 eura), u ekipi Hajduka otvorila se pozicija uz desnu aut liniju.

- Splićani su u potrazi za njegovom zamjenom, a čini se kako je ona detektovana u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi - pišu mediji u Hrvatskoj.

Kako prenose Sportske novosti, Bili žele dovesti Cipetića, koji je prošle sezone u 18 nastupa (odigrana samo 22 kola zbog korone) skupio sedam asistencija. Riječ je o djetetu Hajduka koji je iz omladinskog pogona prije šest i po godina sa Poljuda preselio u španski Alicante. Na Pirenejskom poluotoku zaigrao je još za Torrevieju, Elche Ilicitano te Vitoriju, a prošlog ljeta je odlučio karijeru oživjeti u Bosni i Hercegovini.

- Nakon odličnih predstava brzo su ga vrbovali da "riješi" i pasoš, te bi uskoro mogao zaigrati za BiH, a sa napunjenih 25 godina ovog bi ljeta lako mogao završiti u Hajduku - pišu tamošnji mediji, a igrač je za SN izjavio kako mu je "kao i svakom Dalmatincu san zaigrati za Hajduk", ali prema svemu sudeći moglo bi se nešto pitati i Osijek.

Navodno, i "ponos s Drave" želi dovesti Cipetića, ali kao zamjenu za nedavno trajno angažovanog Igora Silvu, najboljeg desnog beka (uz Karačića) u Prvoj HNL minule sezone. U prilog toj tezi ide i uspješna saradnja Osječana sa Širokobriježanima jer u u njihovom dresu igraju dva igrača Osijeka, Stjepan Radeljić i Ivan Ikić, a ne treba zaboraviti i da je glavni strijelac Slavonaca, Mirko Marić - Širokobriježanin.

Cipetićeva cijena prema Transfermarktu iznosi 450.000 eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.