open-navfaktor-logo
search
Medijske spekulacije
Zmaj napušta klub zbog bivšeg kapitena Crvene zvezde?
Al Ahli još zvanično nije potvrdio odlazak Zukanovića, a ostaje da se vidi u kojem će to katarskom klubu bh. reprezentativac nastaviti karijeru
17.01.2020. u 20:14
get url
text

Dolaskom bivšeg kapitena Crvene zvezde Marka Marina u Al Ahli, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ervin Zukanović postao je višak u klubu iz Saudijske Arabije.

Naime, bivši reprezentativac Njemačke popunio je mjesto posljednjeg stranca u ekipi, pa je navodno Al Ahli odlučio prekrižiti bh. stopera.

Kako piše portal Raya.com piše kako je iskusni defanzivac blizu prelaska u jedan od katarskih klubova, no ime kluba još nije poznato.

Al Ahli još nije zvanično potvrdio odlazak Zukanovića, a ostaje da se vidi u kojem će to katarskom klubu bh. reprezentativac nastaviti karijeru, navodi pomenuti portal.

Zukanović je u bogatoj karijeri igrao za Željezničar, Lustenau, Velež, Sulzberg, Uerdingen, Dender, Eupen, Kortrijk, Gent, Chievo, Sampdoriju, Romu, Atalantu i Genou.

Zukanović je za Al Ahli ove sezone odigrao samo tri meča

Zanimljivo da je Zukanović na Transfermarktu već označen kao slobodan igrač. Iskusni Zmaj koji je u dresu reprezentacije skupio 38 utakmica ove sezone upisao je tek tri nastupa za Al Ahli.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.