open-navfaktor-logo
search
Borila se s ubicom
Zločin iz Srpca šokirao javnost: Milica brutalno ubijena sa sedam uboda
Samo dva-tri sata prije tragičnog događaja, počinilac je na društvenoj mreži objavio zajedničku fotografiju njih dvoje, uslikanu u automobilu, uz koju je dodao i srca
18.12.2019. u 13:18
get url
text

Brutalno ubistvo Milice Bajić (20), koju je sinoć oko 19.30 sati ubio njenon momak Đurica Tadić (24) u mjestu Razboj Ljevčanski u općini Srbac, a koji se potom objesio, izazvalo je lavinu reakcija javnosti koja je zgrožena brutalnošću zločina.

Na mjestu događaja je obavljen uviđaj, a naređena je i obdukcija tijela koja će danas biti obavljena u Zavodu za sudsku medicine RS-a u Banjoj Luci.

Nezvanično saznajemo da je nesretna djevojka ubijena sa oko sedam uboda nožem po cijelom tijelu, od kojih su najbrutalniji bili u stomak, kao i da postoje tragovi da se borila sa nasilnikom prije smrti.

Samo dva-tri sata prije tragičnog događaja, počinilac je na društvenoj mreži objavio zajedničku fotografiju njih dvoje, uslikanu u automobilu, uz koju je dodao i srca.

Mještani Srpca odakle je Tadić, kao i mjesta Trošelji kod Bosanske Gradiške, odakle je žrtva, izražavaju najdublje izraze žaljenja i saučešća porodici.

- Tuga do neba. Počivajte u miru. Zašto je moralo tako tragično, draga djeco – neki su od komentara poznanika preminulih na društvenim mrežama.

Motivi i sve okolnosti tragičnog događaja još nisu poznate. Tijelo žrtve je navodno nađeno nekoliko desetaka metara od vikendice, gdje su oboje kobne večeri boravili, a u blizini i tijelo počinioca koji se objesio o drvo. On je prije samoubistva, kao što smo već pisali, navodno pozvao člana porodice i obavijestio o onome što se desilo.

Članovi njegove porodice su zatim i stigli na kobno mjesto, gdje su zatekli stravičan prizor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.