open-navfaktor-logo
search
Kultni serijal
"Zločesti momci zauvijek": Will Smith i Martin Lawrence posljednji put zajedno
Zločesti momci Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) na svoj poseban zločesti način kriminalce trpaju tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka
15.01.2020. u 16:38
get url
text
Scena iz filma

Zločesti momci, brza auta i savršena doza adrenalina i akcije stižu i u bh. kina! Još jednom zajedno, posljednji put - do kraja - Mike Lowrey i Marcus Burnett ujedinit će snage i zajedničkim naporima gledateljima donijeti vrhunsku zabavu i akciju.

Dugoočekivani finalni nastavak kultnog serijala o omiljenim zločestim momcima "Zločesti momci zauvijek" savršena je kombinacija akcije i humora koja će nam ove zime uzburkati krv u venama.

Zločesti momci Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) na svoj poseban zločesti način kriminalce trpaju tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka. Ovaj put naši zločesti momci jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u penziju, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti momci, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su - Zločesti momci zauvijek.

Film "Zločesti momci" s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku širom svijet sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na listu najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica.

Nakon dugih 15 godina fanovi će napokon doći na svoje i uživati u akcijama zločestih momaka.

Od 16. januara "Zločesti momci" dolaze na repertoar multiplexa Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banja Luci, Cinestara u Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Zenici i Bihaću, Andrićgrada u Višegradu te kina u Prijedoru, Novog Gradu u Sarajevu, Busovači, Foči i Maglaju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.