open-navfaktor-logo
search
Transfer bomba
Zlatan Ibrahimović se vraća u Evropu?
Informaciju da bi se Šveđanin mogao vratiti u evropski fudbal, i to u redove Real Madrida, prenio je novinar radiostanice "Cadena Cope" Manolo Lama
22.10.2018. u 16:09
get url
text

I sa 37 godina u nogama Zlatan Ibrahimović briljira. U 26 nastupa u MLS-u švedski napadač bh. korijena postigao je 22 pogotka i zabilježio sedam asistencija.

Ibrahimović je ove godine iz Manchester Uniteda prešao u redove Los Angeles Galaxyja, a čini se kako bi se iskusni fudbaler ove zime mogao vratiti na tlo Evrope.

Informaciju da bi se Šveđanin mogao vratiti u evropski fudbal, i to u redove aktuelnog prvaka Evrope Real Madrida, prenio je novinar radiostanice "Cadena Cope" Manolo Lama.

Los Blancosima na startu ove sezone ne cvjetaju ruže. Kriza Reala tako je velika da su samo jednom u 116 godina dugoj historiji imali duži period bez gola od aktuelnog, i to u sezoni 1984/1985. kada su bez pogotka bili 494 minute.

Iako mnogi tvrdili da će Real biti bolji tim bez Cristiana Ronalda, čini se da se sada "dave" u vlastitim riječima. Neefikasnost Kraljeva bi ove zime trebao popraviti Zlatan Ibrahimović, koji je očito, uprkos godinama, dovoljno kvalitetan za Real.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.