open-navfaktor-logo
search
Reakcije trenera
Žižović: Naivni golovi, Marinović: Herojski!
Sarajevo je u derbiju 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladalo Zrinjski Pod Bijelim brijegom rezultatom 3:2.
05.10.2020. u 20:02
get url
text

Zrinjski je imao tri vezane pobjede u bh. eliti, ali je Bordo tim večeras bio uspješniji i ostao jedina neporažena ekipa u Premijer ligi.

- U drugom poluvremenu smo bili dominantni. Iz dobre igre smo uspjeli izjednačiti. Naivno smo primili golove. Teško mi je reći nešto, ali ne smijemo ovakve pogotke primati. Sreća je otišla na drugu stranu - rekao je trener domaćih Mladen Žižović, čestitavši Sarajevu na pobjedu.

Trener Sarajeva Vinko Marinović kazao je da su njegovi igrači heroji, naročito što ova pobjeda dolazi svega nekoliko dana poslije dvoboja sa Celticom.


- Igrači su herojski izašli, pogotovo poslije utakmice sa Celticom. Gledaoci su vidjeli dobru utakmicu. Bilo je prilika sa obje strane. Uspjeli smo se vratiti nakon zaostatka i kontrolisati utakmicu. Kada je Zrinjski izjednačio, igrači su se ponovo vratili i ja im mogu samo čestitati - poručio je strateg Bordo tima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.