open-navfaktor-logo
search
Reakcije trenera
Žižović: Morali smo bolje u zadnjih 15 minuta, izvinjavam se doktoru, dugujem mu večeru
Sloboda je na startu 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine uknjižila treću pobjedu.
30.07.2021. u 22:07
get url
text

Tuzlaci su slavili 1:0 protiv Leotara, a trener Trebinjaca Branislav Krunić smatra da je trijumf zaslužen.

- Otvorila se utakmica Slobodi kako su oni htjeli. Iskoristili su penal i poslije toga je bilo teško igrati. Sloboda nošena sjajnom publikom nije nam dala da se vratimo u utakmicu. Nisu nam dali da nešto stvorimo. Kontrolisali su meč i zasluženo pobijedili, na tome im čestitamo - kazao je Krunić i dodao da se njegov tim nakon tri gostovanja okreće susretu pred domaćom publikom, a u narednom kolu u Trebinje dolazi Tuzla City.

Mladen Žižović, trener Tuzlaka ne može biti nezadovoljan nakon maksimalnog učinka u prva tri kola.

- Na vrijeme smo dali gol, kontrolisali utakmicu u prvom poluvremenu. U zadnjih 15 minuta morali smo neke situacije da riješimo mnogo bolje, ali zakomplikovali smo. Možemo biti zadovoljni prikazanim, mislim da je pobjeda čista bez ijedne mrlje Pozivam navijače da dođu u što većem broju na naredni meč i pruže podršku momcima - rekao je Žižović.

Trener Slobode izvinio se klupskom doktoru koji je isključen nakon što je na njegovu urgenciju požurio da ukaže pomoć Mujagiću.

- Mislio sam da je teže povrijeđen. Izvinjavam se doktoru, dugujem mu večeru. - našalio se trener Slobode u izjavi za Arenu Sport.

Sloboda će u četvrtom kolu na Tušnju ugostiti Široki Brijeg.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.