open-navfaktor-logo
search
Vlasnik Rome
Žestoka reakcija Džekinog predsjednika: Novinari izmišljaju sranja
Prvi čovjek Rome James Pallotta, sudeći prema njegovoj izjavi, nije bio pretjerano sretan zbog novinskih natpisa u Italiji
22.10.2018. u 17:06
get url
text
Edin Džeko u društvu predsjednika Rome Jamesa Pallotte
Edin Džeko u društvu predsjednika Rome Jamesa Pallotte

Italijanski mediji raspisali su se nakon poraza Rome na Olimpicu od SPAL-a sa 2:0. Najugledniji italijanski dnevni i sportski listovi objavili su informacije kako se sprema smjena trenera Vučice.

Prvi čovjek Rome James Pallotta, sudeći prema njegovoj izjavi koju su prenijeli zvanični profili Rome na društvenim mrežama, nije bio pretjerano sretan zbog novinskih natpisa poslije još jednog kiksa njegove ekipe.

- Sasvim suprotno novinskim današnjim novinskim natpisima u italijanskim medijima, ja nisam razgovarao o treneru sa Francom Baldinijem, Monchijem, Maurom Baldissonije ili Alexom Zeccom poslije utakmice. Svi novinari koji su pisali o nepostojećem razgovoru su jednostavno izmišljali sranja - kazao je Pallotta.

Fudbaleri Vučice će već u utorak imati priliku da "poprave" loš dojam kod navijača. Naime, Roma će u meču 3. kola Lige prvaka na Olimpicu ugostiti moskovski CSKA.

Roma je veliki favorit u ovom meču, a MOZZART kladionica na pobjedu domaćina ponudila je kvotu 1.35. Kvota na neriješen ishod ovoga meča je 5.00, dok na pobjedu gostiju kvota iznosi 9.00. S obzirom da Roma i nije u najboljoj formi, dvoznak X2 i kvota od 3.20 uopće ne izgleda kao loša opcija. Za sve ljubitelje klađenja MOZZART je i za ovaj meč pripremio još niz mogućnosti i opcija, a možete ih pogledati OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.