navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavljen snimak

Žena snimila neobičnu pojavu na nebu, tvrdi da je NLO

Snimak je objavila na društvenim mrežama, a na njemu se mogla vidjeti neobična pojava koja je lebdjela iznad njenog automobila

Objavljeno: 15.05.2019. u 13:11
get url
text
Neobična pojava snimljena na nebu

Žena koja se kasno noću vozila ka svom domu u Nashvilleu (SAD) je ugledala i kamerom zabilježila nešto što joj se učinilo kao "svemirski brod koji izgleda kao pizza".

Snimak je objavila na društvenim mrežama, a na njemu se mogla vidjeti neobična pojava koja je lebdjela iznad njenog automobila.

Nakon što ju je ugledala, pozvala je supruga, koji joj nije odgovorio na poziv pa mu je ostavila audioporuku.

- Dušo, molim te, odgovori mi, upravo sam vidjela svemirski brod. Dušo, vidjela sam svemirski brod. Molim te, javi mi se. Uplašena sam i to je bio svemirski brod. Jasno sam vidjela da je bio svemirski brod – galamila je prestrašena žena.

Žena, koja je tražila da joj identitet ostane skriven, je izjavila za Cascade News da je "svemirski brod" bio crn sa veoma elegantnim dizajnom. Procijenila je da je velik kao tri automobila.

- Počela sam plakati i moja početna misao bila je zbunjenost, jer sam se pitala šta "uređaj" poput ovog radi ovdje i tako nisko do zemlje i zato što nisam znala u šta gledam – ispričala je, dodavši da je zatim shvatila kako se radi o NLO-u.