open-navfaktor-logo
search
Ostavljena u lokvi krvi
Žena se probudila nakon dvije godine iz kome i odmah otkrila ko ju je zamalo ubio
Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada probudila se iz dvogodišnje kome i identificirala svog brata kao napadača, prenose lokalni mediji.
19.07.2022. u 08:22
get url
text

Wanda Palmer (51) je u junu 2020. godine u svom domu u Cottagevilleu u Zapadnoj Virginiji pretučena i ostavljena da umre. Policija ju je pronašla u lokvi krvi, a bila je tako divljački napadnuta da su vlasti mislile da je mrtva.

- Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva - rekao je šerif Jackson Ross Mellenger za MetroNews dodavši kako istražioci nisu imali nikakvih tragova.

- Nije bilo očevidaca, niko nije živio u kući, nema snimaka nadzornih kamera, nema zapisa mobitela. Nije bilo praktično ničega čime bi se moglo ići naprijed - dodao je, prenosi Hina.

Međutim, nakon dvije godine Palmer se probudila iz kome, a uprkos oštećenju mozga od napada, mogla je govoriti dovoljno da identificira svog brata Daniela Palmera kao navodnog napadača.

David Palmer je nakon toga uhapšen i optužen za pokušaj ubistva i zlonamjerno ranjavanje za koje se vjeruje kako je počinjeno mačetom ili sjekirom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.