open-navfaktor-logo
search
Spreman dokumetarac
Žena koja mu je podvodila prostituke otkrila tamnu stranu života Tigera Woodsa
Jedan od najbogatijih sportista na svijetu, golfer Tiger Woods, ponovo je u fokusu svjetske javnosti, i to zbog dokumentarnog filma kojeg je radio HBO, a kojeg svi iščekuju s velikim nestrpljenjem.
09.01.2021. u 10:18
get url
text

Mnogo pikanterija iz privatnog života legedarnog golfera, kojem skandali nisu strani, a koje do sada nisu bile poznate, uskoro će otići u eter.

Kako je je bivši suprugu Elin Nordegren varao sa Rachel Uchitel, otkrila je upravo nekadašnja Woodsova ljubavnica. Ali, nije samo ona pričala o takvim detaljima, niti oni spadaju u obične prevare.

Rachel je prva zvijezda dokumentarca koji ima dva dijela, a u kojem je otkrila i detalje da je "madam" Michelle Braun za Woodsu podvodila prostitutke.

- Ponekad bi ih bilo i po deset istovremeno. Imao je tačno određen tip djevojaka koje je tražio, volio je lijepe studentkinje, onako, da djeluju obično, i ako mogu da budu plavuše - kazala je Braun.

Uchitel je otkrila da je Tigerov život krenuo nizbrdo nakon smrti njegovog oca 2006. godine. Tada je počeo da pravi lud provode u Las Vegasu, a sa NBA legendama Michaelom Jordanom i Charlesom Barkleyjem.

Inače, Uchitel i Woods su se upoznali u jednom ekskluzivnom noćnom klubu u New Yorku.

- Rekao mi je nešto poput "Kad mogu da te vidim opet". Bilo je to baš napadno. A to je bio Tiger Woods, lično. Znala sam da je oženjen, znala sam da ima obaveze, ali mi je rekao "Želim da avionom odeš u Orlando i da te tamo vidim". Tamo smo prvi put i spavali zajedno - kazala je Rachel.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rachel Uchitel (@racheluchitelnyc)

Razvod zbog veze s Rachel, nakon što je njegova supruga otkrila da je vara, Woodsa je koštao 100 miliona dolara, no poznati golfer se nije smirio.

On je 2017. godine pronađen pod uticajem pet lijekova, skoro bez svijesti.

Podsetimo, Tiger Woods je prije godinu i po dana uspio da se vrati golfu. I to nakon prekida karijere, razbijene porodice i četiri operacije leđa, a nakon punih 11 godina osvojio je prvi veliki turnir.

Između 1996. i 2007. godine, Woods je zaradio769,5 miliona dolara, a 2010. postao je prvi sportista u historiji sa zaradom većom od jedne milijarde američkih dolara.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Country Ski & Sport Inc. (@countryskiandsport)

Poznato je bio i u vezi sa Linsey Vonn, sjajnom američkom skijašicom, no ta ljubav nije potrajala, baš kao ni njegove brojne druge veze.

Poslije dosta problema s povredama i bolovima u leđima Woods se vratio golfu, ali bi u nove probleme mogao dospjeti nakon što se u javnosti pojavi dokumentarac HBO-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.