open-navfaktor-logo
search
Ujedinjeno Kraljevstvo
Žena došla u policijsku stanicu s nožem kako bi ubila nekrofila koji se iživljavao nad tijelom njene kćerke
Jedna majka u Ujedinjenom Kraljevstvu uhapšena je nakon što je donijela nož u policijsku stanicu kako bi ubila nekrofila koji je priznao da je počinio seksualne radnje nad tijelom njene mrtve kćerke.
08.11.2021. u 19:55
get url
text

Vlasti su prošlog mjeseca Nevres Kamal rekle da je njena 24-godišnja kćerka Azra Kamal jedna od mogućih stotina žrtava čija je beživotna tijela seksualno zlostavljao David Fuller (67), bivši bolnički električar koji je priznao i da je ubica.

Kamal je navodno zgrabila nož i krenula prema obližnoj policijskoj stanici gdje je vjerovala da je Fuller zadržan.

- Jedina mi je pomisao bila: "On se neće izvući s ovim". Upravo su mi rekli da ju je silovao u bolnici kad je bila mrtva. Osjećala sam se da moram uzeti stvari u svoje ruke, pronaći ga i kazniti. Ja sam njena majka - rekla je.

Dodala je da je, da ga je pronašla, "99,99 posto sigurna da bi mu zabila taj nož ravno u srce jer je on zabio nož u njeno".

Kada je stigla u policijsku stanicu u Colindaleu, policajci su je savladali i stavili joj lisice, ne znajući ko je ona.

Zatvorena je u ćeliju i zadržana 34 sata dok policajci nisu saznali detalje njenog slučaja, rekla je za Daily Mail. Dodala je da su je tako dugo držali iz opreza da bi mogla biti u opasnosti da se povrijedi.

- Kada su saznali šta se dogodilo, bili su mekši prema meni. Jedna službenica u prostoru za pritvor plakala je dok mi je uzimala otiske prstiju, DNK i fotografirala me. Rekla je da je to grozno i da nikad nisu čuli za takvo nešto - kazala je Kamal.

Fuller je, ipak, bio zatvoren u zatvoru Belmarsh u jugoistočnom Londonu. On je u četvrtak priznao ubistvo, a zatim seksualno zlostavljanje dvije žene 1987. godine, te da je počinio desetke drugih seksualnih napada na ženske leševe u mrtvačnicama u kojima je radio 12 godina.

Tužioci su ove sedmice izjavili da je seksualno napastvovao najmanje 99 tijela mrtvih žena i djevojčica u dobi od devet do 100 godina u bolnici Tunbridge Wells u Kentu od 2008. do 2020. godine, uključujući Azru Kamal u tri navrata.

Azra je preminula od povreda koje je zadobila prilikom pada s mosta Kentu nakon što joj se automobil zapalio u julu 2020. godine, što je uništilo njenu majku.

Kamal je prošle sedmice otišla vidjeti nasilnika, prvog dana suđenja.

- Htjela sam mu vidjeti lice u cjelosti, ali nosio je masku. Pogledala sam mu ruke i imao je vjenčani prsten. Kada je počeo micati rukama, pomislila sam kako su to ruke koje su napale moje dijete - rekla je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.