open-navfaktor-logo
search
Predstavljen Miljanović
Zeljković tvrdi da je bivši trener insistirao da mu Borac ništa ne duguje
FK Borac predstavio je danas novog trenera Nemanju Miljanovića, ali i njegovog prvog pomoćnika, Borisa Raspudića.
19.08.2021. u 13:40
get url
text

Miljanović je potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost da se saradnja nastavi i nakon toga, ako obe strane budu zadovoljne.

VEZANI TEKST - Zoran Milinković više nije trener FK Borac

- Velika čast mi je da sam na klupi Borca, to je aktuelni prvak i jedan od najboljih klubova na ovim prostorima. Obavili smo dva treninga na kojima je bilo i više nego dovoljno energije. Kroz rad i priču sa igračima stvorit ćemo motivaciju kod njih.

Najbolji početak izlaska iz krize je pozitivan rezultat u narednom meču, a za Borac je to pobjeda. Idemo po sva tri boda u Prijedor, a s obzirom na ime i renomenovog kluba, kao i igrački kadar nastojat ćemo da u svim mečevima imamo posjed lopte, diktiramo igri i idemo na trijumf - poručio je Miljanović.

Sve u i oko Borca najviše raduje povratak igračke legende i dugogodišnjeg kapitena Borisa Raspudića, koji će biti pomoćni trener.

- Želim da zahvalim ljudima iz kluba na pozivu. Period od posljednje četiri godine proveo sam na trenerskoj edukaciji i mislim da je pravo vrijeme da dođem u svoj Borac. Nema mjesta bilko kakvoj sujeti svi smo na istom zadatku. Dat ću sve od sebe da pomognem igračima da prevaziđu ovaj momenat, lakše bi to bilo uraditi kao igrač, ali svi smo ovdje da radimo na što bržem izlasku iz krize - optimista je Raspudić.

Uprava kluba će stati iza novog šefa struke, a potpredsjednik Bogoljub Zeljković vjeruje da će ekipa brzo izaći iz krize.

- Poslije meča sa Zrinjskim obavili smo razgovor sa Zoranom Milinkovićem i došli do zaključka da je najbolje da se sporazumno raziđemo. Zahvalni smo mu na posvećenosti tome da se što prije izađe iz krize, ali nažalost nismo uspjeli. On je insistirao na tome da Borac prema njemu nema nikakvih novčanih dugovanja i pokazao je koliko voli i poštuje ovaj klub. Uprava je odlučila da Nemanja Miljanović bude novi trener. On poznaje ligu i našu ekipu. Siguran sam da ćemo s njim pronaći načina za izlazak iz rezultatske krize - rekao je Zeljković.

Nemanja Miljanović već je odradio dve treninga sa ekipom, a debi na klupi Borca imaće u nedelju od 17 sati kada su Crveno-plavi u meču šestog kola Premijer lige BiH gosti Rudara u Prijedoru.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.