Ponedjeljak, 10.08.2020.

Press u Vijećnici

Željko Joksimović uvodi Sarajevo u Novu godinu, Skaka predstavio program

FOTO: Damir Hodžić

Grad Sarajevo je predstavio kompletan program za novogodišnje praznike pod sloganom "Sarajevo, novogodišnji centar regije 2020"

Željko Joksimović zabavljat će hiljade Sarajlija i turista na centralnom gradskom dočeku Nove godine na Trgu BiH, potvrđeno je na današnjoj press konferenciji u sarajevskoj Vijećnici.

Grad Sarajevo je predstavio kompletan program za novogodišnje praznike pod sloganom "Sarajevo, novogodišnji centar regije 2020" u sklopu kojeg će 1. januara ispred Vječne vatre koncert održati kultna grupa Zabranjeno pušenje. 

Prisutnim novinarima pored glavnih zvijezda Željka Joksimovića i Davora Sučića alias Seje Sexona, lidera Zabranjenog pušenja, obratio se i gradonačelnik Abdulah Skaka. 

- Nemam nikakve sumnje da ćemo imati spektakl na istom ili višem nivou nego proteklih godina. Do sada su ovi koncerti u Sarajevu okupili više od 250.000 ljudi. Hiljade turista, naših gostiju su došli zbog toga u naš glavni grad. Od toga svi imaju koristi. To je postao naš prepoznatljiv brend, neodvojivi dio Sarajeva. Građani to od nas očekuju, ljudi iz regije planiraju odmore u skladu sa time. Nećemo ih razočarati - rekao je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka.

 

Posted by Abdulah Skaka on Friday, November 8, 2019
Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh