open-navfaktor-logo
search
Nakon treninga
Željezničar otputovao za Tuzlu, gotova papirologija za dvojicu novih igrača
Fudbaleri Željezničara obavili su posljednji trening pred sutrašnji susret protiv Tuzle City nakon kojeg su otputovali u Tuzlu gdje će boraviti do subotnjeg duela 21. kola PLBiH.
05.03.2021. u 12:54
get url
text

Amar Osim će u ovom susretu moći računati na Sinana Ramovića koji je registrovan i bit će u konkurenciji za tim, a papirologija je završena i za drugog povratnika, Anela Šabanadžovića, no on neće biti u konkurenciji za utakmicu u Tuzli.

U sastavu Plavih neće biti Franeta Ikića i Ante Blaževića, no i oni bi tokom naredne sedmice trebali dobiti dozvolu za igranje jer se čeka još samo potvrda iz Odjela za strance.

Željo i Tuzla City su se do sada susreli šest puta. Tim sa Grbavice slavio je četiri pobjede, jedan susret okončan je bez pobjednika, dok su Tuzlaci ostvarili jednu pobjedu.

Utakmica između Tuzle City i Željezničar igra se u subotu s početkom od 14 sati uz direktan prenos na kanalima MojaTV i MojaWebTV.

Glavni sudija na susretu je Dragan Petrović, a pomoćnici su Amer Macić i Sreten Udovičić. Četvrti sudija je Ermin Sivac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.