Amar Osim, trener Plavih, najavio je gostovanje na Pecari i upozorio da je nedjeljni rival itekako opasan.

- Dobri su, dobro izgledaju. U prošloj specifičnoj utakmici su izgubili, ali sve se okrenulo protiv njih. Domaćin raspoložen, neke su okolnosti na koje nemaš utjecaja bile protiv njih.

Ostali su bez igrača, primili neke super lijepe golove i na kraju zasluženo izgubili. Ali to ne mijenja našu sliku o njima. Pokazali su na prijašnjim utakmicama kvalitete koje ih s pravom mogu staviti u vrh pretendenata za najviši plasman.

Mi smo u situaciji u kakvoj jesmo, vratili smo se s puta, malo smo umorni, što je logično jer smo imali tešku utakmicu, ali igrači se mogu oporaviti, mladi su, nisu kao trener stari da im to teško pada - kazao je Osim, dodavši:

- Ako ponove zalaganje, disciplinu, solidarnost koju su imali u Izraelu, pogotovo u prvom poluvremenu, a ubacimo neke druge elemente koje nismo objektivno bili u stanju prikazati zbog kvalitete protivnika, imamo se čemu nadati.

Naše utakmice su uglavnom otvorene, gdje god se igralo, mislim da je u zadnjih par godina više pobjeda gostiju nego domaćina. Tako da i ova utakmica će biti otvorena, imamo ambicije da napravimo dobar rezultat i vidjet ćemo u nedjelju navečer ko će biti u pravu - kazao je Osim.

Mustafa Mujezinović, trenutno najbolji strijelac Želje, sa četiri gola, nada se povoljnom ishodu na Pecari.

- Široki Brijeg je jako nezgodna i kvalitetna ekipa, pogotovo na domaćem terenu. Imaju nekoliko odličnih igrača, igraju lijep fudbal, od noge do noge. Što se nas tiče, dosta nas je izmorila utakmica s Maccabijem po veoma teškom vremenu. U Široki idemo dati svoj maksimum i ostvariti što bolji rezultat, a u vezi s atmosferom u ekipi, možemo biti zadovoljni, u svlačionici smo uvijek nasmijani.

Malo nas je poremetilo što devet dana nismo trenirali i poraz je teško pao, ali šta je tu je, idemo dalje nastaviti s dobrim rezultatima u prvenstvu - istakao je Mujezinović.

Utakmica se igra na Pecari u nedjelju s početkom od 18 sati uz direktan TV prijenos na Areni Sport.