open-navfaktor-logo
search
Liga nacija
Zdravstveni bilten: Svi Zmajevi spremni za Sjevernu Irsku
Prosinečki će na raspolaganju imati sve fudbalere koje je pozvao na okupljanje u Sarajevo
15.10.2018. u 14:51
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Grbavici igra treći susret u Ligi nacija. Izabranici selektora Roberta Prosinečkog ugostit će Sjevernu Irsku, a eventualnim trijumfom učvrstili bi se na liderskoj poziciji naše grupe.

Ono što može radovati stručni štab našeg tima jeste zdravstveni bilten reprezentacije BiH.

Prosinečki će na raspolaganju imati sve fudbalere koje je pozvao na okupljanje u Sarajevo, što je za Faktor potvrdio i profesor doktor Reuf Karabeg.

- Najbitnije je da su svi igrači spremni za večerašnju utakmicu. Bilo je sitnih intervencija, kod dvojice, trojice fudbalera, ali smo i to sanirali, pa će selektor Prosinečki moći će računati na sve fudbalere – rekao je prof. dr. Karabeg, u čijem timu su i doktor Adnan Hadžimuratović, te fizioterapeuti Ismar Hadžibajrić, Siniša Ćebić i Radomir-Braco Ćosović.

Medicinski tim Zmajeva prije prošlomjesečnih utakmica protiv Sjeverne Irske i Austrije imali su pune ruke posla, ali su uspjeli u rekordnom roku osposobiti Bojana Nastića i Eldara Ćivića. Ovaj put na lakšu povredu žalio se defanzivac Ognjen Vranješ, ali je i on spreman za večerašnji duel.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.