open-navfaktor-logo
search
Otežavajuća okolnost
Zbog vode u koljenu propadaju planovi Bayerna i Salihamidžića
U Saneovom koljenu još ima vode koja sprečava uspostavljanje tačne dijagnoze i određivanje stepana ozbiljnosti povrede
07.08.2019. u 15:20
get url
text

Iako su u Bayernu prije nekoliko dana kazali kako više neće spominjati i komentarisati Leroya Sanea, fudbalera Manchester Cityja koji se od samog početka ljetnog prijelaznog roka dovodi u vezu s njemačkim velikanom, čini se da u Bavarskoj itekako prate situaciju oko igrača koji je označen kao jedan od prioriteta.

Sane se u nedjelju našao u početnom sastavu aktuelnih prvaka Engleske u meču Community Shielda protiv Liverpoola, no već u 13. minuti zbog povrede morao je napustiti teren, a njegov tim je boljim izvođenjem penala stigao do prvog trofeja u novoj sezoni.

Da u Bayernu i dalje itekako prate situaciju oko njemačkog repreprezentativca potvrđuje i fotografija sa treninga bavarskog kluba. Na spomenutoj fotografiji, prema pisanju Bilda, klupski doktor Bayerna Peter Ueblacker objašnjava sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću prirodu povrede koju je Sane zadobio u meču protiv Redsa.

Navodno, u Saneovom koljenu još ima vode koja sprečava uspostavljanje tačne dijagnoze i određivanje stepana ozbiljnosti povrede, zbog čega bi, prema pisanju poznatog lista, transfer mogao propasti u samom finišu prijelaznog roka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.