open-navfaktor-logo
search
PU Banja Luka
Zbog prijetnji Stanivukoviću uhapšen sin inženjera Autoputeva RS-a i još jedna osoba
Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe nakon što im je jutros gradonačelnik tog grada Draško Stanivuković prijavio prijetnje.
27.09.2021. u 11:51
get url
text

Kako je saopćila Policijska uprava Banja Luka, neposredno nakon prijave pronašli su i uhapsili D. Đ. i N. M. 

VEZANI TEKST - Stanivuković dobio prijetnje smrću

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni Danilo Đukić i Nikola Mihajlović, obojica iz Banje Luke.

- Sumnjiče se za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, a kod D. Đ. je pronađen i oduzet pištolj. O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. U toku je kriminalistička obrada osumnjičenih - navode iz policije. 

Iz PU Banja Luka potvrdili su da je Stanivuković jutros u 9 sati "podnio prijavu protiv nepoznate osobe ili više njih" u kojoj je naveo da su mu "u Viber grupi uputili više prijetnji po život i tijelo, što je kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti".

Kako saznajemo, Stanivuković je dobio prijetnje putem Viber grupe "Udba neće pasti" u kojoj je bila fotografija mladića sa pištoljem u ruci i poruka "Draško, ubiću te".

Poruka je poslata sa broja čiji je korisnik evidentiran kao Danilo Đukić, a ta osoba je sin inženjera zaduženog za ITS i kontrolu kvaliteta u "Autoputevima RS-a", dok bi se provjerama trebalo utvrditi da li je on i stvarni pošiljalac sporne poruke. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.