open-navfaktor-logo
search
Kilometarske kolone
Zbog nesreće obustavljen saobraćaj na dionici autoputa Podlugovi - Sarajevo, jedna osoba povrijeđena
Jedna osoba je povrijeđena u sudaru dva vozila na na dionici autoputa A-1 Podlugovi - Sarajevo sjever, a saobraćaj je potpuno obustavljen, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.
16.09.2022. u 08:56
get url
text

Kako je rečeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća je prijavljena u 8.10 sati. Sudarila su se dva vozila, pri čemu je "ford" u potpunosti blokirao prolaz preko mosta u pravcu Sarajeva.

- Jedna osoba je povrijeđena i prevezena na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, gdje će biti utvrđen stepen povreda - rekli su u MUP-u KS.

Zbog saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila, a koja se dogodila na dionici autoputa A-1 Podlugovi - Sarajevo sjever, saobraćaj je potpuno obustavljen, izvijestio je BIHAMK.

- Vozače koji namjeravaju putovati ovom dionicom savjetujemo da koriste stari put ili da se u Podlugovima isključe sa A-1 na stari put - saopćili su iz BIHAMK-a.

Nakon nesreće na autoputu u pravcu Sarajeva formirale su se kilometarske kolone.

 

U 10:30 sati, nakon završenog uviđaja saobraćajne nesreće, ponovo je za saobraćaj otvorena dionica autoputa A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever, javio je BIHAMK.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.