open-navfaktor-logo
search
Legendarni trener
Zbog ličnih problema Vujović morao napustiti Zagreb, rado bi se vratio i treći put
Nakon osam mjeseci provedenih za kormilom rukometnog kluba PPD Zagreb Veselin Vujović zbog ličnih je razloga podnio ostavku.
22.05.2020. u 13:42
get url
text

U klub je došao u septembru 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera.

Za to vrijeme klub se plasirao na Final Four SEHA-Gazprom lige te je grupnu fazu Lige prvaka završio na sedmom mjestu s pet osvojenih bodova. Zbog pandemije izazvane virusom COVID-19 hrvatsko prvenstvo i Kup nisu se igrali.

- Nažalost, zbog ličnih razloga i privatnog problema koji ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb, ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti - kazao je 59-godišnji crnogorski stručnjak.

Ovo je drugi Vujovićev odlazak iz Zagreba nakon što je hrvatskog prvaka vodio i u periodu od 2014. do 2016.

- Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovu napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih, ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dopuštale, ja sam uvijek spreman za povratak - izjavio je na odlasku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.