Zbog koje pjevačice je Dejana Živković ostavila Damira Džumhura?

objavljeno: 02.03.2018. u 19:16

Dejana Živković manekenka iz Srbije i Damir Džumhur, najbolji bh. teniser, početkom prošlog mjeseca prekinuli su ljubavnu vezu.

Srbijanski mediji danas su objavili da je Dejana ostavila Damira zbog pjevačice Katarine Kaye Ostojić. Kada je pročitala poruke koje joj je slao riješila je da okončaju ljubavnu vezu, prenosi Srpski telegraf.

- Dejana je tokom boravka u Australiji primjetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo tapkanje po telefonu, a kako je vrijeme odmicalo, riješila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom kuckao po tastaturi, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je vidjela šta radi - govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

- Vidjela je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je vidjela da je Damir poslao preko deset poruka pjevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove.

Zbog ovih Damirovih tajnih radnji Dejana ga je ostavila. On je, prema pisanju ovog lista, pokušavao da se pomire, ali ona je bila "tvrd orah" i ostala pri svome da je najbolje da raskinu.

Ni jedno od njih dvoje nije željelo da komentariše ova saznanja, kao ni pjevačica Kaya, koja je, navodno, uzrok kraha ove ljubavne veze.

 

?

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on