Savjetnik načelnika Kotor-Varoši za odnose sa medijima i član Nadzornog odbora novinske agencije SRNA Goran Đurić maturirao je u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu u 32. godini. 

Đurić je, kao polaznik, završni ispit polagao od 8. juna do 12. juna 2009. godine. Na tom ispitu iz praktičnog rada dobio je trojku, iz hrvatskog jezika "dvicu", a iz "strukovnog sadržaja" je opet bio dobar.

Đurić je rođen 1976. godine, a u Srednju strukovnu školu s pravom javnosti upisao je 13. septembra 2005. godine i to nakon završene osnovne škole "Rudi Čajavec" u Šipragama. Đurić je i jedan od čelnih dužnosnika DEMOS-a u Kotor-Varoši, a predstavnik je i Srpske narodne odbrane u Kanadi.

Đurić o ovoj temi nije želio razgovarati, kratko je rekao da nema nikakav komentar, prenosi portal Mojabanjaluka.info.

Srednja strukovna škola s pravom javnosti u Širokom Brijegu ima na desetke strukovnih profila. Među njima su ekonomisti, upravni referenti, scenski maskeri i vlasuljari, odjevni tehničari, tehničari nutricionisti… Škola ima filijale u Sarajevu, Banjoj Luci, Zenici, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku, Brčkom, Kiseljaku, Žepču, Bijeljini, Trebinju i u Doboju.